Главная БлогЗвернення до голів політичних партій з метою з’ясування партійної позиції щодо захисту інституту традиційної родини

Звернення до голів політичних партій з метою з’ясування партійної позиції щодо захисту інституту традиційної родини

16.01.2013

Користуючись нагодою, висловлюємо Вам запевнення у глибокій повазі. І звертаємося до Вас з приводу появи в Україні небезпечної тенденції, яка складає загрозу національній безпеці. Йдеться про агресію проти інституту традиційної родини. Напередодні парламентських виборів суспільство потребує того, щоб розуміти позицію Вашої партії щодо атисімейних деструктивних явищ.

Права на сім’ю, дитинство, материнство, батьківство мають фундаментальне значення в кожному суспільстві, а тому потребують особливих уваги і захисту. Саме тому й держава Україна поклала на себе священний і почесний обов’язок – захищати цю надзвичайно важливу для кожного цінність, яка зафіксована в ст. 51 Конституції України і ст. 5 Сімейного Кодексу України, а саме – сім’ї як законного союзу чоловіка і жінки.

Основний Закон нашої держави зазначає, що утвердження і забезпечення прав і свобод людини є головним обов’язком держави. Життя і здоров’я людини визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю. Тому загрозою конституційним правам і національній безпеці України є пропаганда гомосексуалізму, бо це явище несумісне і вороже до охорони дитинства, інституту шлюбу та сім’ї. Дане явище чуже українським традиціям, культурі та релігійним переконанням, а тому потребує рішучого осуду та відповідної заборони на законодавчому рівні.

Українське суспільство категорично не сприймає будь-яких спроб проголосити гомосексуальні стосунки варіантом норми. Саме тому вже зібрані понад сто тисяч підписів на підтримку законопроекту про заборону пропаганди гомосексуалізму (N8711 та інші). Це – рішення нашого народу, його демократичний вибір і тверде НІ пропаганді гомосексуалізму в Україні. Усі християнські конфесії і найбільші релігійні організації займають аналогічну позицію.

Схожі процеси відбуваються і в інших країнах. На законодавчому рівні Литва, Угорщина, кілька суб’єктів Російської Федерації та більшість штатів США вже ухвалили це надзвичайно важливе рішення – заборонили пропаганду гомосексуалізму або ж задекларували шлюб як виключно законний союз чоловіка та жінки.

Пропаганда гомосексуалізму – це популяризація анти-сімейних цінностей, нездорового способу життя, поширення моральної розбещеності, духовної деградації і фізичного збочення. Як наслідок – все це призводить до епідемії ВІЛ/СНІД, поглиблення демографічної кризи і руйнації фундаментального соціального інституту – інституту сім’ї. Сказати більше – як результат все це ставить під сумнів подальше існування українського етносу (з цими проблемами вже стикнулися деякі західноєвропейські народи).

Саме тому ми стверджуємо, що популяризація гомосексуалізму складає загрозу національній безпеці!

Тому ми, українські громадські організації, об’єдналися, щоб відстоювати інститут традиційної родини, захищати його на всіх рівнях, а також протистояти поширенню деструктивних і загрозливих явищ.

Напередодні парламентських виборів для українських громадян конче важливо розуміти позицію Вашою партії з цього питання. Тому наполегливо і публічно просимо надати нам письмову відповідь на такі запитання:

1. Якщо ваша політична сила потрапить до Верховної Ради нового скликання, чи буде вона голосувати за закони щодо легалізації в Україні одностатевих “шлюбів” чи цивільних партнерств?

2. Якщо ваша партія буде представлена у новому Парламенті, чи буде вона голосувати за законопроекти про надання права одностатевим парам всиновлювати дітей?

3. Якщо ваша політична сила буде працювати у новому парламенті, то чи готова вона на вимоги Євросоюзу підтримати ініціативи ЛГБТ-руху та надати їм право на легалізацію одностатевих “шлюбів” та пропагування одностатевого способу життя?

4. У разі перемоги на виборах до Парламенту чи готова Ваша політична сила, попри зовнішній тиск, відстоювати цінності традиційної української сім’ї, що базується на законному союзі чоловіка і жінки?

5. У разі потрапляння до Верховної Ради після виборів, чи буде ваша політична сила підтримувати ініціативи щодо заборони проведення публічних заходів, так званих “гей-парадів” та інших заходів представників ЛГБТ, спрямованих на пропаганду гомосексуалізму?

Акцентуємо увагу на тому, що Ваша тверда, визначена і категорична позиція на підтримку інституту традиційної сім’ї є запорукою довіри абсолютної більшості українського народу, що надзвичайно важливо напередодні парламентських виборів.

Дякуємо за взаємодію і діалог з просімейною громадськістю та інститутами громадянського суспільства!

Письмову відповідь просимо надіслати протягом 30 днів на адресу:

а/с 407, Київ, 01001, Україна, Рух ЛПГ

+38 093 349-11-52

_______________________________________________________________________

Звернення відкрите для підписання громадськими, релігійними і благодійними організаціями, а також фізичними особами. Про своє бажання підписатися, будь ласка, повідомте за адресою електронної пошти: vsirazom (песик) vsirazom.ua 

Станом на 31 серпня 2012 року підписалися:

ВБФ “Сім’я”

МГО “Міжнародний центр батьківства”

ВБФ “За гідність людини”

ГО “Народний Собор”

ГО “Всі разом!”

ГО “Рух матерів та дружин проти аморальності”

МБФ “Варнава”

ВГО “Асоціація “Новомедіа”

МолГО “АГАПЕ”

ВГО “Союз молодих християн України”

МГО “Асоціація сприяння розвитку національного лідерства”

ВГО “Любов проти гомосексуалізму”

ГО “Батьки та діти”

МГО “Золото нації”

БФ “Джерело надії та життя”

ГО “Щаслива родина”

ВГО “Асоціація християн підприємців України”

МГО “Сімейно-будівельний інститут”

ГО “Збережи життя”

ГО “Ісус”

ГО “Правозахисна організація “Права людини”

БФ “Мир і добробут”

МолГО “Молодь, за якою майбутнє”

ГО “Життя на всі 100”

БФ “Життя заради людей”

МГО “Інститут шляхетних дівчат “Леді Мері”

МБФ “Життя з надлишком”

МГО “Спадкоємці”

МГО “Тінейджери”

БФ “Покоління плюс”

ГО “Антивірус”

ВГО “Платформа оздоровлення суспільства”

МГО “Прометей”

ГО “Перлина

БФ “Новий початок”

ГО “Отчій дім”

ГО “Світло миру”

Під зверненням також підписалися десятки церков і релігійних організацій.

Список постійно оновлюється! Пишіть на vsirazom (песик) vsirazom.ua

31.08.2012.

09.07.2020

День матери

Быть студенткой/выпускницей Могилянки, пить миндальное молоко, переживать о закрытии озоновой дыры, ходить на “Марш жінок”, сделать пару абортов, завести себе собачку, завести себе вторую собачку. Быть замужем, рожать с мужем детей, любить красоту и дарить её, пить йогурты и кефиры из коровьего молока, купить дочке собачку, создавать уют, молиться за семью. Иногда мир черно-белый. С […]

09.07.2020

Вернуть права после карантина

ОБРАТИЛИ ЛИ ВЫ ВНИМАНИЕ Что все базовые права и свободы, отобранные карантином, приходится возвращать, прилагая усилия? Все послабления, которые появляются – это не проявление доброй воли правительства, а результат общественных протестов и гражданских требований. Открыли рынки с 1 мая не потому, что Кабмин решил, а потому что начались протесты фермеров по стране. Открыли летние площадки […]

09.07.2020

Дайверсити-лозунги

Лозунги – это инструмент коммуникации с массовой аудиторией. Все просто-понятно: чем более массовая аудитория, тем упрощеннее должно быть послание. Тут всё ок – это закон жанра. Однако проблемы начинаются тогда, когда лозунги становятся реальным и постоянным способом мышления. Односложные речевки убивают критическое восприятие и навык переосмысления. Я кого-то конкретно имею ввиду, спросите вы? Да, я […]

Блог

День матери

Быть студенткой/выпускницей Могилянки, пить миндальное молоко, переживать о закрытии озоновой дыры, ходить на “Марш жінок”, сделать пару абортов, завести себе собачку, завести себе вторую собачку. Быть замужем, рожать с мужем детей, любить красоту и дарить её, пить йогурты и кефиры из коровьего молока, купить дочке собачку, создавать уют, молиться за семью. Иногда мир черно-белый. С […]

Статьи

Медиаперсонализация

Когда аудитория принимает решение что смотреть, слушать или читать, то пользуется преимущественно двумя ключевыми критериями. Первый – злободневная тема. Второй – интересная персона автора материала или ведущего. Если говорить о теме и содержании, то там действуют общие правила: актуальность, злободневность, социальная значимость и прочие подобные объективные критерии. Но когда мы переходим к уровню персоны автора […]

Поездки

Национальный музей «Мемориал памяти жертв голодоморов в Украине»

Четвертая суббота ноября – в этот день в Украине День памяти жертв голодоморов. Во-первых, речь идет о голодоморе 1932-33 годов. И если о его статусе геноцида украинского народа еще спорят, то о самом этом историческом факте уже никто не спорит. Именно Виктор Ющенко, будучи президентом, стимулировал строительство Мемориала памяти жертв Голодомора и судебное решение о […]

сюжеты