У неділю у Києві та кількох інших містах пройшли акції мізантропів. Щоправда, технологи-організатори називають їх дещо інакше – “Марш за тварин”.

Ці люди складають небезпеку для людей. Їхні гасла типу “Образив тварину – іди на гільйотину” – це не фігура мовлення, це їхні реальні настрої і бажання. І якщо перед ними виникне вибір, кого врятувати – людину чи милого песика – вони оберуть саме цуценя. До слова традиційно ідейні захисники прав тварин є найбільшими поборниками вбивства ненароджених людей.
Спочатку вони знищують, наприклад, зоопарки і цирковий жанр (тому актори цирків, щоб зберегти галузь, будуть грати з себе тварин, і це буде жалюгідне видовище).

Потім учасники таких маршів почнуть громити вітрини магазини, де продаються хутряні або шкіряні вироби.
Далі вони візьмуться руйнувати тваринництво як галузь під різними дурнуватими гаслами про “права тварин”, “глобальне потепління”, “шалені викиди в атмосферу від утримання корів”.

Ну і насамкінець запропонують споживати у їжу м’ясо людей (привіт Магнус Содерлунд).
У всьому цьому дописи я допустився однієї неточності – пророкував у майбутньому часі (почнуть, візьмуться, запропонують). А насправді це все вже твориться прямо зараз, у часі теперішньому, у різних країнах.

Люди, які з піною на роті захищають “права тварин”, – дуже небезпечні для людей. Тримайтеся їх подалі. А то ще з’їдять. Бо ж брак в організмі тваринного білку може датися взнаки у неочікуваний спосіб.

«И будут расти между травою, как ивы при потоках вод» (Исаия 44:4).
© Руслан Кухарчук – персональная страница. Правила использования