Перевтілення на наших очах…

Добре вам відома Аксана Філіпішина більше не представник Омбудсмена з питань дотримання прав дитини, недискримінації та гендерної рівності. Ні, це не тому, що її нарешті звільнили на вимогу тисяч громадян, права яких вона порушила (https://bit.ly/2s5LfQZ)

Просто днями її посаду перейменували. Тепер вона – УВАГА – “Представник Уповноваженого з дотримання прав дитини та сім’ї”.
Тобто людина, яка вимагала видалення Петицій на захист сім’ї; яка переслідує місцевих депутатів, які голосують за Резолюції на захист сім’ї; яка у статусі державного службовця особисто крокувала у колоні т.з. “київпрайду”, – і ось ця людина тепер головна в Україні по правах сімей і дітей. Це що за знущання над здоровим глуздом і правами українських громадян?! Це що за цинічна технологія?!

В цьому контексті вбачаю єдиний позитив – омбудсмен Людмила Денісова, розуміючи халепу, у яку весь її офіс завела Філіпішина, терміново ліквідувала посаду, в якій містяться ці дурнуваті два слова “гендерна рівність” і утворила нову, в якій є правильне слово “сім’я”. Це можна вітати! Але рятувати Філіпішину, просто змінивши назву її посади, – це дуже цинічно. Поставити Філіпішину на захист прав сімей в Україні, це теж саме, що призначити наркодилера комендантом студентського гуртожитку.

Філіпішина – символ агресії проти інституту сім’ї в Україні. Вона своїми діями і словами ганьбить статус державного службовця і взагалі ідею захисту прав людей.

У вівторок, 29 травня, о 10.00 біля офісу омбудсмена (Київ, вул. Інститутська, 21/8) збираються шляхетні пани та панянки, щоб ще раз чітко, повільно і максимально зрозуміло всім пояснити: Аксана Філіпішина має піти геть з офісу омбудсмена. Долучайтеся, щоб було краще чутно!

Всім – любові і сімейного затишку!

«И будут расти между травою, как ивы при потоках вод» (Исаия 44:4).
© Руслан Кухарчук – персональная страница. Правила использования