Як ви знаєте, понад 80 місцевих рад (різні: обласні, міські, районні, сільські) протягом двох останніх років звернулися до центральних органів влади на захист інституту сім’ї та проти гендерного мракобісся. До речі, саме це допомогло заблокувати урядовий намір легалізувати так звані одностатеві цивільні партнерства.

Весь цей марафон рішень місцевих рад дуже роздратував елгебетешників та їхніх подільників. І вони подали кілька позовів, а конкретно на Київську обласну раду і Чернівецьку. З вимогою, щоб суд скасував рішення ради. Лише уявіть нахабство задуму – спробувати у судовий спосіб анулювати волю місцевих громад. Мовляв, “підбурювання до дискримінації за ознаками сексуальної орієнтації” та “утиски”.

По Київській раді суд майже відразу відмовив позивачам і визнав право місцевої ради ухвалювати такі рішення і звернення.
По Чернівецькій процес вже на фінішній прямій.

Так от…
В рамках судового процесу від імені Чернівецької облради звернулися до Ради науково-практичних експертиз при Інституті держави та права ім. В. М. Корецького НАН України. Це – провідна профільна науково-експертна установа в галузі аналізу правових документів. Експертів інституту запитали про відповідність рішення ради чинному законодавству і чи дотримано радою принципу компетенції під час ухвалення рішення.

Так от…
По обох запитаннях Інститут Корецького дав однозначний і категоричний висновок: ТАК!
Таким чином, виходячи з Висновку Ради науково-практичних експертиз при Інституті держави та права ім. В. М. Корецького Національної академії наук України, можемо констатувати, що типові рішення всіх місцевих рад на захист інституції природної сім’ї та проти гендерної і ЛГБТ-ідеологій ґрунтуються на вимогах чинного законодавства і проголосовані у відповідності до принципу компетенції.

Так от…
Дорогі місцеві депутати, камон, так тримати! Голосуйте і далі, як люди вимагають! І будете знову обрані восени цього року! 🙂
Посилання на Висновок Інституту Корецького – у першому коментарі. Прочитай сам – перешли своєму депутатові! )

«И будут расти между травою, как ивы при потоках вод» (Исаия 44:4).
© Руслан Кухарчук – персональная страница. Правила использования