Зараз триває кампанія “Спитай новообраного Президента”. Серед інших було поставлене таке запитання:

“Шановний новообраний Президенте!

Що Ви плануєте зробити, щоб захистити права сімей в Україні? Сьогодні в світі встановлюється режим гомодиктатури, коли за критику гомосексуалізму штрафують (Канада, ПАР, Німеччина, Велика Британія) і навіть кидають до в”язниці (Щвеція).

У багатьох країнах дітей силоміць перевдягають в одяг протилежної статі, а у школах проводять заходи для пропаганди содомії. А тих батьків, хто не погоджується з цим, штрафують та позбавляють батьківських прав.

Враховуючи це, що Ви плануєте зробити для збереження демократії і здорового глузду в Україні? Або ж Ви готові піддатися впливу міжнародного “голубого” лобі? Для десятків мільйонів українських виборців принципово важливо розуміти Вашу позицію з цього питання.

Дякуємо за відповідь!”

Думаю, варто підтримати це запитання за цим лінком.

Тим більше, що поки що лідирує таке:

“Будет ли инициирован закон об однополых партнёрствах, как в Венгрии, Испании, Швеции, Швейцарии, Бельгии, США, Канаде, Нидерландах, Германии, Великобритании, Дании, Норвегии, Франции и других цивилизованных странах?
Имеется ввиду, как минимум – регулирование вопросов совместной собственности, усыновление детей, возможность доступа к любимому человеку в больницу или реанимацию…
От 7 до 20% населения ждут ответа на этот вопрос.
Спасибо”.

23.12.2009.

«И будут расти между травою, как ивы при потоках вод» (Исаия 44:4).
© Руслан Кухарчук – персональная страница. Правила использования