“Дайош” державну дачу у довічне користування кожному Президенту України! Бо що це за “жлобство”, коли 46-мільйонна країна не може надати своєму керманичу (хоч і колишньому) кілька сотень квадратних метрів житлової площі. У власність може й ні, а от у довічне користування – однозначно.

Коли вже нарешті приймуть відповідний закон і поставлять крапку у питанні утримання наших Президентів?! Зараз глава держави може користуватися казенною дачею протягом року після завершення свого правління. А далі його долю вирішують постанови нового уряду та укази нового Президента. Це ж маячня! Такі питання слід вирішити законом раз і назавжди, і не здіймати пил у повітря з появою кожного наступного Президента-пенсіонера.

Бо останнім часом дачне питання перетворилося на інструмент PR, маніпуляцій, брудних інформаційних технологій тощо. Он вже Ющенку не дають спокійно перекантуватися у державній оселі, поки у його власному будинку роблять ремонт.

Ще раз: я не кажу, щоб кожному Президенту віддавали кілька гектарів заповідних ділянок. А просто бодай кілька сотень квадратних метрів – хай собі старі спокійно доживають (не так вже їх й багато). Від цього ми точно не обідніємо.

02.04.2010.

«И будут расти между травою, как ивы при потоках вод» (Исаия 44:4).
© Руслан Кухарчук – персональная страница. Правила использования